Sök
Stäng denna sökruta.

Globala partnerskap

Fojo arbetar i nära samarbete med lokala partner för att stärka journalistiken i länder där pressfriheten är hotad. Tillsammans strävar vi efter att förbättra lagar, regler, infrastruktur och resurser för att säkerställa pressfrihet, yttrandefrihet och tillgång till information.

Vi vill att allmänheten ska ha tillgång till den journalistik de behöver för att fatta välinformerade och hållbara beslut. Genom att arbeta med att stärka journalister och mediehus att kunna bemöta och hantera journalistikens många utmaningar bidrar vi till professionaliseringen av media runt om i världen.

Som grund för vårt arbete ligger övertygelsen att välinformerade och engagerade medborgare är en förutsättning för en demokratisk, jämlik, fredlig och hållbar samhällsutveckling, och att ett professionell, oberoende och hållbar mediesamhälle kan stödja detta. Läs mer om våra globala partnerskap via kartan nedan. 

Sverige (HQ)

Etiopien

Bangladesh

Zimbabwe

Rwanda

Ukraina

Belarus

Moldavien

Östersjön

Serbien, Kosovo, Montenegro & Bosnien-Herzegovina

Somalia

Kenya

Armenien

Georgien

Senegal

Sydafrika

Ghana

Benin

Uganda

Klart!

Du kommer att få våra nyhetsbrev i din inkorg. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i senaste nyhetsbrevet.