Sök

Visselblåsare

Rapportera om missförhållanden på Fojo

På Fojo tror vi starkt på vikten av att alltid följa våra kärnvärden. Vi är stolta över att hantera globala projekt finansierade av givare, partners och regeringar, och det faktum att vi som organisation har fått förtroendet från dessa partners och institutioner.

Därför är det viktigt för oss att alla oegentligheter rapporteras och utreds, oavsett om de gäller möjlig korruption, sexuella trakasserier eller annat oetiskt beteende.

Fojos visselblåsarfunktion är en del av Linnéuniversitetets system. Om du vill lämna in en anmälan och klickar på knappen ”Skicka in ett formulär” kommer du att dirigeras till visselblåsarfunktionen på lnu.se. För svenska, välj ”Svenska”, för engelska ”English”.

När du skickar in formuläret kan du välja att antingen ange dina kontaktuppgifter eller att vara helt anonym. Alla inlämningar kommer att få en unik kod som du kan spara för att följa upp utvecklingen av inlämningen.

 

Tänk på din säkerhet!

Vi vill att du ska kunna rapportera oegentligheter på ett säkert sätt. Därför rekommenderar vi starkt att du använder Tor-nätverket för att skicka information. Tor är en anonym webbläsare som förhindrar att du spåras. Du kan också använda inkognitoläget som finns tillgängligt i de flesta webbläsare. Detta säkerställer att inga cookies eller webbhistorik lagras. Använd inte en enhet som tillhandahålls av din arbetsgivare om du önskar lämna in ett klagomål som inkluderar problem direkt relaterade till din arbetsgivare.

Klart!

Du kommer att få våra nyhetsbrev i din inkorg. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i senaste nyhetsbrevet.