Sök

Grunderna  i  gräv och granskning 2

Grunderna  i  gräv och granskning 2

Ort
Stockholm
Datum
2024-04-15
 – 2024-04-16
Sista dag för anmälan
2023-11-23
Kursledare
Mikael Grill
Marja Grill

OBSERVERA! Detta är en fortsättningskurs!

Du har gjort grundläggande research men vet inte hur du ska fortsätta; hur ska jag få till något av det här då? Till den här kursen tar du med dig ett eget projekt som du vill komma vidare med.   

Kursen vänder sig till dig som tidigare gått Fojokursen Grunderna i gräv och till nya deltagare med viss gräverfarenhet. Den första förmiddagen blir en snabbrepetition av grundläggande grävmetodik men från lunch arbetar vi med deltagarnas projekt.  

Det här är din chans att bli en riktig grävare! Under ledning av Marja Grill och Mikael Grill Pettersson. Bättre kan det knappast bli! 

Vi ber dig att berätta i motiveringen vilket projekt du tar med dig; vad det handlar om och hur långt du har kommit. Vi har förståelse för om du har svårt att förutse projekt så långt framåt i tiden, och kommer också att anpassa kursen till om du vid tiden för kursstart är igång med något annat.

Kursdatum: 15-16 april och 15 maj på Zoom.

  • Kurs och resa är kostnadsfria.
  • Mer information om hur du bokar kommer vid ett eventuellt antagningsbesked.

Klart!

Du kommer att få våra nyhetsbrev i din inkorg. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i senaste nyhetsbrevet.