Sök
Stäng denna sökruta.

Kurser

En oberoende journalistik som inte bara värnar och främjar demokrati, utan också möjliggör ett hållbart samhälle. Det är Fojos mål - inte minst för den fortbildning vi erbjuder Sveriges journalister.

Vi har två stora kurssläpp varje år – ett på våren och ett på hösten. Men det kommer nya kurser med jämna mellanrum så håll koll här. Om du vill veta mer om våra tidigare kurser eller om kurser där ansökan är stängd så kan du ta en titt i kursarkivet.

Hållbarhetsmärkning

All vår verksamhet genomsyras av hållbarhetstänk och som ett led i detta har vi börjat hållbarhetsmärka våra kurser.

Initiativet ingår i ett pilotprojekt på fakulteten för konst och humanoria, FKH på Linnéuniversitetet, som Fojo tillhör. Det syftar till att synliggöra och utforska de globala målen i institutets kurser. Hållbarhetsmärkningen innebär att kursens mål och innehåll behandlar perspektiv på hållbar utveckling med utgångspunkt i ett eller flera mål i Agenda 2030. Delar av kursuppgifter och kursmoment kopplar till Agenda 2030 och ger goda förutsättningar att, utifrån ett hållbarhetsperspektiv, problematisera och kritiskt reflektera kring ämne och profession.

Sökbara kurser
Kursledare:
Anna Maris
Kursledare:
Ylva Nilsson
Kursledare:
Andreas Önnerfors
Jonathan Lundberg

Klart!

Du kommer att få våra nyhetsbrev i din inkorg. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i senaste nyhetsbrevet.