Sök

Maya Verma Alm

Kommunikatör

Maya är kommunikationsansvarig på Fojo. Hon har arbetat inom området mänskliga rättigheter och juridik i tio år, bland annat på Raoul Wallenberginstitutet för mänskliga rättigheter och humanitär rätt i Lund, Migrationsverket inom asylrätt för vuxna och ensamkommande barn samt drivit eget med fokus på projektutveckling, för till exempel Svenska Ambassaden i Västbengalen i Indien och med EU-Interregmedel i Östersjöområdet. Hon har även erfarenhet inom PR från England och som översättare och journalist, bland annat som kolumnist för tidningen Metro, som frilansande redaktör och skribent. Hon har parallellt under 20 års tid utbildat sig inom och arbetat med fri konst som en form för samhällsförändring, ofta med fokus på ungdomar.

Maya har en kandidatexamen i företagsekonomi från University of Manchester Institute of Science and Technology, en magister i mänskliga rättigheter från Malmö universitet och utbildning i konst från The Art Students League of New York bland annat. Hon har också utbildning i socialantropologi och kommunikation.

Kontaktuppgifter
Projekt
kalmar
Sverige
Huvudkontor
balkan
Västra Balkan
Bättre arbetsvillkor för journalister på västra Balkan
Charm
CHARM
Skydd för mänskliga rättigheter och mediefrihet i Afrika söder om Sahara
ECER
Östeuropa
Stöd till oberoende media för regionalt nätverkande
Zimbabwe_Studio- microphone_
Zimbabwe
Medieinnovation för att öka medborgar­deltagandet
bangla
Bangladesh
Stärkande av kvalitets­journalistik i Bangladesh
Fojo-media-institute-selection-6
Rwanda
Utveckling av professionell media och public service i Rwanda
Ethiopia
Etiopien
Mediereform i en tid av förändring

Klart!

Du kommer att få våra nyhetsbrev i din inkorg. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i senaste nyhetsbrevet.