Anna Ivemark

Kursledare

Det är mötet med människan som är det jag är mest fascinerad av. Jag kan aldrig få nog av att utforska hur vi människor fungerar och vad det är som händer när vi är i full kontakt. Inte bara med andra, utan också med oss själva.

Jag är utbildad beteendevetare på Uppsala Universitet, och under en praktiktid på Sveriges Radio på 90-talet så fastnade jag för radiomediet. Radio är för mig att få förflyttas till andra platser bara genom att lyssna. Jag har mängder mer radioproduktioner i bagaget både inom samhällsjournalistik och livsstil. Jag var med och drog igång Radiopsykologen i P1 och har sänt Karlavagnen i P4.

När jag skickade in mitt första förslag om att hålla kurs på Fojo i känsliga intervjuer, anade jag inte hur många gånger jag därefter skulle vara kursledare. Jag älskar att utbilda på Fojo, framförallt för att man får tid att gå på djupet. Jag är numera kursledare på halvtid på Sveriges Radio, har utbildat journalister i Rwanda och Finland och St Petersburg. Jag är diplomerard coach, utbildad processledare och besatt av intervjuandets konst.

Jag älskar varma klippor och bastubad. Och god mat!

Hoppas vi ses!