INTERVJUKURS FÖR FOTOGRAFER

Du är yrkesverksam fotograf och ditt arbete eller dina uppdrag ställer nya krav som gör att du behöver bredda din kompetens. Du ska både stå bakom kameran och ställa frågorna själv. Nu är det du som håller i mikrofonen.

Den här kursen syftar till att fördjupa kunskaperna i intervjuandes konst. Både för dig som är ovan och för dig som vill lära dig ännu mera. Kanske är det så att du som bildmänniska kan intervjua på ett sätt som fördjupar historien mera, eller gör reportagen bättre skrivna.

Under de här dagarna kommer vi öva, öva och åter öva. Du kommer få konkreta råd och tips, men också dela med dig av din egen erfarenhet och ge feedback till andra. Vilken fråga ger bäst svar? Hur gör du för att få kontakt? Hur disponerar du en intervju på bästa sätt? Och hur gör du för att slappna av under en intervjusituation även med en person som gör dig nervös?

BRA ATT VETA

  • Kurs och resa är kostnadsfria.
  • Om du blir antagen till kurs så har du möjlighet att boka boende på Calmar Stadshotell till ett avtalspris på 616 konor/natt inkl. moms. I priset ingår frukost och kvällssoppa.
  • Mer information om hur du bokar kommer vid ett eventuellt antagningsbesked.
  • Fojo har flyttat och finns numera på Universitetskajen, bara några minuter från Kalmar C.
Kursledare

Anna Ivemark

Datum

11-14 november 2019

Plats

Fojo, Kalmar

Anmälan

Senast 5 oktober