Feedback i praktiken

Feedback i praktiken - användbar bok med metoder och verktyg

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Du vill göra ett så bra jobb som möjligt. Ibland med lite hjälp. Eller så vill du hjälpa en kollega, men vet inte riktigt hur. De flesta törstar, längtar efter feedback. Men det allra vanligaste är nog att vi inte ger varandra någon feedback alls. 

Boken Feedback i praktiken erbjuder metoder och verktyg som kan tillämpas på en redaktion – och av andra som har ord och berättande som syssla. Här finns konkreta exempel och beprövade förslag ur den journalistiska verkligheten på hur man kan komma över hindren och hitta modeller som gör feedback effektivt, slutresultatet bättre och jobbet mera lustfyllt.

Boken är skriven av Marie Kronmarker som arbetat i mer än 25 år med coachning och feedback på Fojo och som konsult. Under åren har hon mött tusentals journalister. I boken finns hennes erfarenheter i form av berättelser och praktiska övningar.

Boken kostar 185 kronor inklusive moms, och kan beställas från Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Den ges ut i samarbete med förlaget Morfem.

Fojo på Twitter

Fojo på Facebook


Phone: +46 (0) 480 44 64 00 Address: Linnéuniversitetet, fojo, 391 82 Kalmar, Sweden Visiting Address: Gröndalsvägen 19, 392 36 Kalmar, Sweden Email: fojoinfo@lnu.se